GÜNEYBAĞ İLKOKULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Okulumuzda öğrenci ve velilerimizin birlikte katılabileceği "Benim Kahraman Öğretmenim" konulu kompozisyon yarışması düzenlenmektedir. Bu yarışmayı düzenlerken okulumuz öğrenci ve velilerimizin kompozisyon türü ile ortak bir ürün oluşturmasını sağlamak, öğrencilerimizin öğretmen sevgisini güçlendirerek duygularını güzel Türkçemiz ile ifade etmelerini sağlamak, veli-öğretmen-öğrenci iletişimini güçlendirmek ana amaçlarımızdandır. Şartname ve afiş içerikte paylaşılmıştır. Eserler şartnamede belirtilen husular dikkate alınarak oluşturulmalı ve son teslim tarihinden önce müdürlüğümüze teslim edilmelidir.

11.11.2022 322

GÜNEYBAĞ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOMPOZİSYON

YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YARIŞMANIN ADI: BENİM ÖĞRETMENİM

YARIŞMANIN AMACI:

"Benim Kahraman Öğretmenim!" isimli Kompozisyon Yarışması ile okulumuz öğrenci ve velilerimizin kompozisyon türü ile ortak bir ürün oluşturmasını sağlamak, öğrencilerimizin öğretmen sevgisini güçlendirerek duygularını güzel Türkçemiz ile ifade etmelerini sağlamak, veli-öğretmen-öğrenci iletişimini güçlendirmek ana amaçlarımızdandır.

YARIŞMANIN KONUSU:

Okul, öğretmen, sevgi, saygı, sınıf vb. konularını içerisinde barındırmalıdır.

YARIŞMANIN KAPSAMI

Yarışmaya Güneybağ İlkokulu öğrencilerimiz velileri ile birlikte katılabilecektir.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI

·        Kompozisyon 1000 kelimeyi geçmemelidir.

·        Kompozisyonlar A4 kâğıdına okunaklı bir şekilde el yazısı ile yazılacaktır. Okunamayan yazılar değerlendirmeye alınmayacaktır.

·        Öğrencilerimiz kompozisyonlarını çeşitli kaynak ve dokümanları araştırarak, kendi bilgi, duygu ve düşüncelerine göre velileri ile birlikte yazacaklardır.

·        Katılımcılar  başka bir yarışmaya gönderilmiş veya ödül almış bir kompozisyon ile yarışmaya katılamazlar.

·        Kompozisyona yazarı tarafından başlık konulacaktır.

·        Eserin ön yüzüne eser sahibiyle ilgili hiçbir bilgi yazılmayacak; arka yüzüne sırasıyla AD - SOYAD, SINIF, NUMARA, VELİ ADI – SOYADI, VELİ İLETİŞİM BİLGİLERİ yazılacaktır.

ÖDÜLLER

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri okulumuz öğretmenlerinin oluşturduğu bir jüri tarafından belirlenecek olup 24 Kasım 2022 Perşembe günü okulumuzda öğrenci ile velisine takdim edilecektir.

ESERLERİN TESLİMİ

"BENİM KAHRAMAN ÖĞRETMENİM" kompozisyon yarışması başvuruları 22 Kasım 2022 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Öğrenciler eserlerini okul müdür yardımcısına teslim edecektir.

DEĞERLENDİRME

Okulumuz öğretmenlerinden oluşan bir jüri değerlendirme kritererine uygun olarak isimleri görmeden değerlendirme yapacaktır.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

Sonuçlar 23 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak ve dereceye giren öğrencilere öğretmenleri yoluyla bilgi verilecektir.

ÖDÜL TESLİM YERİ VE TARİHİ

Tarih:24 Kasım 2022

Saat: 14.00

Yer: Güneybağ İlkokulu