Türk Masalları eTwinning Projesi Kukla Yapımı

Okulumuz öğretmenlerinin yürüttüğü Türk Masalları Uyanıyor e Twinning projesinde artık sona yaklaşılıyor. Planlanan son etkinlik olan kukla yapımı Müdür Yardımcımız Fatma Adalıyılmaz liderliğinde 3/A sınıfı öğrencileri ile yapıldı. Kukla ile öğrencilerimizin Eşek İle Tilki masalını bir keredaha hatırlamasının yanında el becerilerinin de gelişmesini hedefledik. Küçük kasları geliştirmeye yönelik bir çok etkinlik barındıran eşek kuklası öğrencilerimize hayata dair bir beceri olan dikiş dikmeyi de öğretti. Hayat ve okul iç içe geçtiğinde başarılı çocukların yetişeceğine inanan bizler çocuklarımızı hayata hazırlamak yeine hayatın içinde hazırlamayı yeğleyiyoruz.

Kuklalarımızı yaparken çok eğlenen öğrencilerimiz sonraki gün derslerinde bir çok etkinliği kuklaları eşliğinde yapmıya devam etmişlerdir. Bu da öğretmenlerin geri dönütleri ile farklı ifade yollarını denediklerini göstermektedir. İletişim becerisi için önemli olan bu gibi davranışlar öğrencilerimizin özgüven geliştirmelerini de sağlayacaktır. Bu gibi geri dönüşlerneticesinde ve öğrencilerimizin istekliliği sonucunda bir kukla için daha hazırlık yapmaktaız.

Kuklalarımız ile öğrencilerimizin fotoğraflarını görmek için içeriğe göz atabilirziniz.

13.12.2020 287

13-12-202013-12-202013-12-2020