Güneybağ İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, Eğitim alanında okulumuzu, bölgemizde bir tercih sebebi ve cazibe merkezi, mensubu olmaktan gurur duyulan güçlü bir marka ve saygın bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununun genel ve özel amaçları doğrultusunda; Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine ve milletine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guneybag.meb.k12.tr

Adres - GÜNEYBAĞ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO1 GÜNEYSINIR / KONYA

Yerleşim Yeri - Güneybağ Mahallesi Güneysınır/KONYA

Adres - GÜNEYBAĞ MAH. KAZIM KARABEKİR CAD. NO1 GÜNEYSINIR / KONYA

Ulaşım İlçeye Konya, Karatay Otobüs Terminalinden ulaşım araçları mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezindedir. İlçe Konya´ya 75 km Karaman´a 45 km mesafededir.